МАЙБУТНЄ БУДУЄТЬСЯ СЬОГОДНІ! МАЛЕНЬКІ ІННОВАЦІЙНІ КРОКИ В УНІВЕРСИТЕТІ

NOVINI_9_0

У рамках підписання угоди про співпрацю між Таврійським національним університетом імені В. І. Вернадського та компанією Camtouch,  відбулася робоча зустріч представників компанії з керівництвом університету, зокрема: в. о. ректора Бортняком В. А., проректором Кульгою О. О., директором коледжу Романовою М. І., директором навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства Кисельовим В. Б.

На зустрічі було представлено технічні можливості інтерактивного сенсорного модуля українського виробництва ‑ Camtouch, який дозволяє будь-який проектор або телевізор перетворити на інтерактивну дошку за 5 хвилин.

Перевагами інтерактивного сенсорного модуля Camtouch є: легкість у налаштуванні, портативність та максимальна зручність для використання y молодшій та старшій школах, університетах та інклюзивно-ресурсних центрах. Використовуючи спеціальні стилуси, викладач може проводити презентацію, малювати, писати, робити нотатки на екрані, а також проводити інтерактивні заняття та повністю керувати комп’ютером.

Підписана угода дозволить обладнати до 10 аудиторій університету стаціонарним обладнанням Camtouch у найближчі строки, що позитивно вплине на формування іміджу Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського на ринку освітніх послуг.