ПОДЯКА ВІД НОК ЗА УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ

NOVINI_9_0

18 травня 2019 року на території столичної Оболонської набережної та прилеглій до неї території парку «Наталка» Національним олімпійським комітетом України було проведено Олімпійський день – захід з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету.

Завдяки трьом видам бігової програми, різноманітним руховим, інтелектуальним та творчим активностям кияни мали можливість відчути себе справжніми атлетами та частиною великої і гостинної олімпійської сім’ї.

У цьогорічному Олімпійському дні прийняло участь понад 5 тисяч учасників. Кожен масштабний захід вимагає злагодженої роботи команди організаторів, членами якої не вперше виступили волонтери Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського та їх педагогічні керівники.

Національний олімпійський комітет України висловлює щиру вдячність за підтримку і допомогу в проведенні Олімпійського дня Казаріну Володимиру Павловичу, та педагогічному колективу Університету, зокрема: Радомському Ігорю Петровичу, директору навчально-наукового центру організації освітнього та виховного процесу, Добровольській Наталії Анатоліївні, завідувачу загально вузівської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, Зеленюк Оксані Володимирівні, доценту загально вузівської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, Петрученко Юлії Володимирівні, заступнику голови студентського Парламенту з питань зовнішніх зв’язків, а також студентам-волонтерам.