РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ ТВОРЧИХ КОНКУРСІВ

NOVINI_9_0

Для вступників на 1 курс на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 017 «Фізична культура та спорт» реєстрація для участі в творчому конкурсі буде відбуватись з 24 червня 2019 р. по 05 липня 2019 р. включно, крім вихідних та святкових днів (320 кабінет з 1000 до 1700).

З розкладом проведення творчого конкурс можна ознайомитися за посиланням https://www.tnu.edu.ua/rozklad-provedenna-vstupnih-ekzameniv-tvorcih-konkursiv-dla-vstupu-na-navcanna-za-stupenem-bakalavr.

Перелік документів, що подають вступники для реєстрації на творчий конкурс:
1. Заява в паперовій формі;
2. Паспорт або ID – картка та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (оригінал та 1 копія);
3. Документ про повну загальну середню освіту (оригінал та 1 копія) або довідку закладу освіти про завершення її здобуття до 10 липня (оригінал);
4. Одна кольорова фотокартка розміром 3 х 4 см.

Приймальна комісія формує екзаменаційні потоки в порядку надходження заяв вступників або за їх пропозиціями.

Вступники допускаються до участі у творчому конкурсі за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу.

УВАГА.  Реєстрація  для  участі  в  творчому  конкурсі  не  вважається фактом подачі заяви вступника для вступу на навчання до Університету.

З програмами творчих конкурсів та прикладами робіт можна ознайомитися за посиланням https://www.tnu.edu.ua/programi-navcalnih-disciplin-dla-pidgotovki-do-vnutrisnih-ispitiv-ta-spivbesid.