ВІДБУЛАСЯ ІІІ АСАМБЛЕЯ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АСОЦІАЦІЇ

NOVINI_9_0

5 жовтня 2021 року в співтоваристві друзів проекту Best Medical Practice відбулася знаменна подія – ІІІ асамблея Європейської медичної асоціації і партнерів, присвячена протистоянню COVID-19 і рецептам для підвищення імунітету і опірності організму, а також для здоров’я, краси і активного довголіття .

З подіями конференції могла ознайомитися широка аудиторія – адже транслювалося вона не тільки онлайн, в рамках великого міжнародного форуму Achievements-2021, а й на великому екрані Гранд-Фестивалю здоров’я в Анапі.

В Асамблеї взяли участь керівники Європейської медичної асоціації, а також найбільших професійних об’єднань фахівців з оздоровлення Росії і України. І це – ще одне втілення місії проекту – об’єднувати колег з різних країн в боротьбі за найважливішу цінність – людське здоров’я.

У роботі Асамблеї взяли участь лідери своїх професійних напрямків з десяти країн – Бельгії, Швейцарії, Болгарії, Греції, Республіки Кіпр, Росії, України, Білорусі, Казахстану, США.

Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського на цьому потужному науковому заході представляла доктор медичних наук, професор Гарник Тетяна Петрівна, президент Асоціації народної та нетрадиційної медицини України, професор загальновузівської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини. Після привітання до учасників конгресу відомий вчений виступила з доповіддю «Фітотерапія як превентивна терапія в корекції імунітету», що надзвичайно актуально в контексті протистоянню організму людини поширенню COVID-19.

Були представлені унікальні доведені розробки в області біорезонансної терапії, чудові рецепти оздоровлення методами фітотерапії, мануальної і вісцеральної терапії, біоенергетики, йоготерапії, класичної та альтернативної психології. Лікарі-новатори поділилися ноу-хау в сферах антивікової медицини, косметології, токсикології, імунології, а фахівці з оздоровлення поділилися потужними і працюють практиками в збереженні здоров’я.

Рефрен же зустрічі такий – в лікуванні і профілактиці недуг необхідний холістичний підхід, що поєднує досягнення класичної та народної медицини різних країн і культур.

А ще дуже важливо вчити людей бути здоровими, піклуватися про своє тіло і думках і любити – себе, інших, свою справу і світ навколо!

Асамблея дала можливість глядачам і гостям зустрітися з яскравими, талановитими людьми, ентузіастами, палаючими свою справу і готових поділитися своїми знаннями з усіма.

 

З матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням:

 https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1uAIfd96v_PSBThAUG-CMHyOgg5umi7WC