«ЗАВТРА.UA»- ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ У СТІНАХ ТНУ

NOVINI_9_0

15 жовтня у стінах Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського відбулася презентаційна зустріч студентів з представниками проекту «Завтра.UA». На презентації були присутні студенти 3-6 курсів, а також усі бажаючі. Ведучою зустрічі була Ірина Беседа – координатор спільноти стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Зустріч проходила у форматі інтерактивної презентації. Учасники дізнались про вимоги конкурсної роботи, права та привілеї стипендіата та коротку історію проекту. Окрім матеріального заохочення у вигляді стипендії, студенти-переможці конкурсу отримають можливість брати участь у житті спільноти стипендіатів, переймати досвід успішних учасників програми, а також отримувати гранти від Фонду на реалізацію власних проектів.

«Завтра.UA» – стипендіальна національна приватна програма Фонду Віктора Пінчука, єдина в Україні. Програма спрямована на розвиток активної талановитої молоді, розрахована на студентів 3-6 курсів денної форми навчання. Проект існує 12 років і 17 жовтня цього року стартував 13-ий конкурс. Реєстрація учасників триватиме до 30 листопада.

Запрошуємо студентів ТНУ до участі!