ЗУСТРІЧ В. О. РЕКТОРА ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. В. І. ВЕРНАДСЬКОГО, В. А. БОРТНЯКА ТА НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ, ЧЛЕНА КОМІТЕТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ПРАВОВОЇ ПОЛІТИКИ, М. Є. ДИРДІНА

NOVINI_9_0

Сьогодні відбулась робоча зустріч в. о. ректора Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського, Валерія Анатолійовича Бортняка та народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, Максима Євгеновича Дирдіна. Під час якої в. о. ректора надав коротку характеристику загального стану справ в основних сферах життєдіяльності закладу вищої освіти та висловив своє бачення щодо нового етапу динамічного розвитку з урахуванням кращих європейських практик.

 

В ході зустрічі, були обговорені актуальні проблеми та «больові точки» навчального закладу. Належна увага була приділена і нагальним питанням соціальної та правової захищеності науково-педагогічного колективу та студентів. Зустріч з парламентарієм надала новий імпульс подальшої співпраці Університету з питань забезпечення та реалізації правової політики та розвитку Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського в цілому.