ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ №88 М. КИЄВА

NOVINI_9_0

Весняний день надав можливість під яскравими проміннями сонця рушити до Спеціалізованої школи №88 з поглибленим вивченням російської мови, яка розташована на печерських пагорбах. Викладачі кафедри філософії та історії і студенти Навчально-наукового гуманітарного інституту спеціальності 052 Політологія зустрілись з керівництвом школи, а також учнями старших класів.

 

До учнів, як до майбутніх абітурієнтів був донесений змістовний меседж про важливе місце вищої освіти в житті людини, а також  про прагматичність у  виборі майбутньої спеціальності. Переконливо для молоді звучали розповіді викладачів кафедри про цікаве навчання в університеті, про актуальні та необхідні для нашої країни професії за спеціальностями культуролога, політолога, філософа, історика. Студенти в свою чергу спробували в своїй розповіді відтворити власне життя в університеті та за його межами, пригадавши й міжнародні форуми, й політичні та громадські організації, державні установи, наукові конференції, «круглі столи», наукові читання, музеї, які вже стали часткою їхнього життя. Цікавою була тематика про проходження студентами практики, яку вони закінчили наприкінці лютого.

 

Фінальна частина зустрічі окреслилась бесідою учнів та студентів де вони обмінялись своїми враженнями від зустрічі й висловили свої найкращі побажання один одному.

к.філос.н., доц. Тимошенко Т.С.