ЗВЕРНЕННЯ НОВООБРАНОГО РЕКТОРА ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. В. І. ВЕРНАДСЬКОГО, В. А. БОРТНЯКА ДО ВИБОРЦІВ

NOVINI_9_0

Шановні Таврійці! Дорогі виборці!

 

Я вдячний вам за ці 2 місяці, які змінили моє життя! Починаючи свою діяльність на посаді в.о.ректора Таврійського національного університету  ім. В.І. Вернадського, я  був щирим і чесним у своїх діях і словах. На тих зустрічах, які були проведені з колективом, мені було важливо домогтися діалогу про  можливості та перспективи розвитку нашого навчального закладу.

 

Сьогодні я щиро дякую вам за висловлену довіру на виборах ректора університету. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене. Наразі я докладатиму всіх зусиль, щоб виправдати ваші сподівання.

 

Дякую всім, хто прийняв активну участь у вирішенні долі нашого університету. Вибори пройшли без надзвичайних ситуацій та порушень, були забезпечені всі умови для вільного волевиявлення всіх виборців.

 

Особливі слова вдячності – членам організаційного комітету, виборчої комісіі, громадським спостерігачам, представникам Міністерства освіти і науки та всім, хто забезпечував належне проведення виборчого процесу.

 

Дякую вам, за високе почуття обов’язку і громадянську позицію, які стануть головною запорукою подальшого процвітання Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського.

 

 З повагою, Валерій Бортняк