ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

NOVINI_9_0

18 квітня Таврійський Національний Університет імені В.І. Вернадського гостинно приймав гостей, адже цього дня у стінах закладу відбувся День відкритих дверей.

 

О 15 годині розпочався концерт, що познайомив абітурієнтів та інших присутніх на святі з органами студентського самоврядування, з кафедрами та інститутами нашого університету, з його життям і духом.

 

По завершенні концерту, усі бажаючи мали змогу детальніше знайомитися з роботою кафедр та інститутів, що зацікавили їх найбільше.

 

До Інституту Філології та Журналістики також завітали майбутні студенти. Там їх зустріла директор Інституту, Кузьміна Світлана Леонідівна, котра розповіла про Інститут усе найважливіше: перелік спеціальностей, вивчення іноземних мов, навчальні плани тощо.

 

Слово мали також завідувач кафедри зарубіжної філології Семенець Ольга Сергіївна та Попова Олена Анатоліївна – завідувач кафедри слов’янської філології та журналістики.

 

Після цього гості Таврійського познайомилися зі студентами нашого Інституту, членами Студентської ради – Іриною Ганич, Андрієм Видріним, Софією Потріваєвою, Данилом Малашком, Олександром Радковським. 

 

Наш Університет та Інститут зокрема завжди раді бачити нові обличчя у своїх стінах. Ми чекаємо на вас, дорогі абітурієнти, долучайтеся до нашої Таврійської родини.

Ілона Губич