ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ІГРИ В ТАВРІЙСЬКОМУ

NOVINI_9_0

27 березня, у приміщенні Таврійського Національного Університету імені В.І. Вернадскього відбулася довгоочікувана інтелектуальна гра “Що? Де? Коли?”. Загалом гра складалася з 3 блоків, а ті у свою чергу містили по 15 запитань.

 

В останньому турі залишилися всього три команди, що розділили призові місця. Третє місце посіла команда під назвою “Суперлюди”, срібло отримали “ДрузьZone”, що минулої гри вибороли першість тільки під іншою назвою, а першу сходинку посіли хлопці з команди “FastOFF” і отримали в подарунок статуетку у формі сови.

Варто визнати, що усі команди боролися “до останнього”, такою була й наша журналістська команда «Акули пера». Ми успішно виконали завдання першого туру, але у другому, на жаль, нам не вистачило зовсім трішки, аби поборотися за першість. Тож сподіваємось, що наступного разу нам, журналістам пощастить більше.

 

А були й такі, що посіли особливе перше місце – за найогирінальнішу назву! Командою-переможцем стала команда під назвою “Генералиссимус Леночки командора рожденный бывшей официально провозглашенный главой УМГ покоритель вершин боевой с косичками и новый победитель”, за що й отримала солодкий подарунок. Усі інші десять команд  були нагороджені дипломами.

Ілона-Марія Губич