МАЛЕНЬКИМ КРОКАМИ ДО ВИСОТ!

NOVINI_9_0

У четвер, 20 вересня 2018 року на спортивній базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся захід, присвячений Міжнародному дню студентського спорту.

Незважаючи на те, що Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського знаходиться у столиці трохи більше двох років, він вже досяг певних висот у спорті. Міністерство освіти і науки України нагородило Таврійський грамотою за 3 місце у п’ятій категорії у загальнокомандному заліку третьої спартакіади закладів вищої освіти м. Києва 2017-2018 н. р. Грамотою за сприяння в розвитку шахів нагородили ректора ТНУ Володимира Павловича Казаріна. Від університету на святі був присутній помічник ректора, керівник інженерної та господарської служби, директор студентського центру спорту та культури Ігор Васильович Курисько.

Для вітального слова було запрошено заступника міністра молоді і спорту Олександра Ярему та віце-президента Національного олімпійського комітету, почесного президента федерації біатлону України, голову наглядової ради НУБіПу Миколу Томенка.

Окрім святкового параду спортивних команд-учасниць, загальностудентського флешмобу з підтягування на перекладині та своєрідних майстер-класів із сучасних видів спорту, гості свята мали змогу долучитися до встановлення рекорду України з одночасної гри в шахи.

Олександра Погребняк, Аліна Тисевич

Фото взяті з офіційного сайту НУБіПу