ПИШАЄМОСЯ РІДНИМ КОЛЕДЖЕМ!

NOVINI_9_0

Коледж Таврійського національного університету не перестає дивувати.  Чим? Маргарита Іванівна  Романова, директор, поділилася з нами

− Якщо ви користуєтесь метро, то мені приємно сказати, що там дуже багато наших випускників, адже ми готуємо фахівців для системи міського електричного транспорту. Вони працюють у різних сферах.

 

27 вересня ми провели «Візитівку перших курсів». Цього року  до нас вступили і дівчата, і хлопці, незважаючи на те, що коледж більш технічний, всього лише 2 гуманітарні спеціальності.

 

Приїхали до нас студенти фактично з усіх регіонів України. Дуже багато цього року студентів з Криму та Донбасу. Намагаємося створити комфортні умови для кожного. Незабаром буде День вишиванки. Із задоволенням запрошуємо до нас на свято − буде красиво і цікаво!

 

Пишаємось ми й тим, що багато випускників коледжу працюють у ньому ж  викладачами. Ми немов одна родина, тому ніхто далеко не ходить – або повертаються назад, або десь поруч. J

 

Щороку деякі студенти отримують іменну стипендію Верховної Ради за міцні знання та високі досягнення у навчанні. Гарно організована  і спортивна робота : ми беремо участь у різноманітних змаганнях. Щороку проводиться спартакіада, яка називається «Під золотими куполами Печерська». Серед усіх університетів і коледжів м. Києва ми посіли друге місце в загальному рейтингу. Незабаром − змагання з футболу. Підтримаймо наших спортсменів!

 

Знаю, що студенти коледжу дуже талановиті і гарні. У нас вони вчаться і професійності, і людяності. Справді, пишаємось тим, що маємо такий студентський і викладацький колектив!

Олена Диченко, студентка ІІ курсу спеціальності «Журналістика»

Фото Надії Огородник, Олени Диченко