TAVRIA-FEST 2018

NOVINI_9_0

21 жовтня 2018 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшов перший щорічний фестиваль танцю «TAVRIA-FEST 2018». Захід був організований під патронатом Таврійського національного університету з нагоди 100-річчя. У фестивалі взяли участь 350 пар бального танцю,  що були представлені в декількох вікових категоріях: ювенали – від 7 до 9 років,  юніори 1 – від 10 до 12 років,  юніори 2 – від 13 до 15 років та доросдиректор студентського центру спорту та культурилі – від 16 років.  Було представлено 6 країн-учасниць: Україна,  Білорусь,  Молдова,  Литва,  Естонія,  Латвія.

Відкрив фестиваль в. о. ректора ТНУ імені В. І. Вернадського Володимир Павлович Казарін.  На заході також були присутні директор студентського центру спорту та культури Таврійського Ігор Васильович Курисько, представники міської адміністрації та Федерації спортивного бального танцю України.

Перше місце у конкурсі зайняли представники Молдови,  друге та третє – українські пари, зокрема, які тренуються на базі університету.