У ТАВРІЙСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ – ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

NOVINI_9_0

21 вересня в спортивному залі Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського відбувся турнір з міні-футболу.

Учасниками змагань стали: навчально-науковий інститут філології і журналістики, навчально-науковий інститут муніципального управління та міського господарства, навчально-науковий гуманітарний інститут, навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування, коледж міського господарства, кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини.

Турнір з міні-футболу був організований студентським парламентом з метою популяризації та подальшого розвитку в університеті цього виду спорту і, звичайно, пропаганди здорового способу життя.

Гра була досить напруженою, не обійшлося  без травм, але всі героїчно грали до кінця. Почесними чемпіонами стала команда кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини. Призери змагань (2 і 3 місця) – навчально-науковий гуманітарний інститут та коледж міського господарства. Усі інші команди отримали дипломи. Звичайно, для всіх учасників це була нагода покращити свій рівень майстерності і пограти для власного задоволення.

Тетяна Подворняк, студентка спеціальності “Журналістика»
Фото – Дарія Юрченко