ВЕСНЯНА ТОЛОКА

NOVINI_9_0

13 квітня в стінах та на території Таврійського Національного Університету імені В.І. Вернадського відбулося генеральне прибирання: суботня толока.

 

В інституті філології та журналістики до цього долучилися і викладачі і студенти – подарувавши свіжий подих інституту.

 

Починаючи з 10:00 ранку, студенти розподілилися на групи, взявши собі певні ділянки, які потрібно було прибрати.

 

Наші викладачі надали весь необхідний інвентар для прибирання: ганчірки, миючі засоби та швабри.

 

Під чітким наглядом і участю викладачів-кураторів, журналісти разом з філологами, очистили від сміття і пилу весь четвертий поверх, наші сходи та частково теріторію навколо університету.Також були вимиті стіни, вікна, столи, стільці, прибрано сходи, підлога на всьому поверсі, лампи освітлення та двері. Наші викладачі не тільки робили все з нами, а й страхували нас під час миття стелі та плафонів.

 

За кілька годин роботи, до 12:00 дня, студенти-учасники суботньої толоки були винагороджені лінгвокоїнами.

«Вставати рано в суботу дійсно не легко і, чесно кажучи, навіть ліньки» — розповіла студентка-журналістка першого курсу, Аліна  Амбросова.

 

Але студенти показали своє чудове ставлення до університету і дружньо провели суботник. Це характерна риса студентів Таврійського Національного Університету — спільно виконувати будь-яку роботу і разом рухатися до намічених цілей.

У нашому рідному ТНУ дбайливе ставлення у студентів  до університету – виховують з першого курсу.Такі «чисті акції» носять регулярний характер. У чистих приміщеннях, за чистими столами і за чистими вікнами та дверима і навчатися приємно!

Хрестина Маліна