ВИПУСК МАГІСТРІВ У ТАВРІЙСЬКОМУ

NOVINI_9_0

У середу, 6 лютого, в Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського відбувся урочистий захід, присвячений черговому випуску. Вчорашні студенти Таврійського здобули ступінь магістра.

 

Церемонія вручення дипломів та святковий концерт проходили у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

 

Відкрив захід в.о. ректора ТНУ імені В. І. Вернадського Володимир Павлович Казарін. Він привітав с завершенням навчання новоспечених магістрів, а також вручив червоні дипломи з відзнакою відмінникам.

 

З привітаннями до випускників також звернулися: завідувач загальновузівської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Наталія Анатоліївна Добровольська і директори інститутів – Володимир Борисович Кисельов (Інститут муніципального управління та міського господарства), Світлана Леонідівна Кузьміна (Інститут філології та журналістики), Олександр Олександрович Іляшко (Гуманітарний інститут), Володимир Гнатович Горник (Інститут управління, економіки та природокористування).

 

Загалом цього року Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського випустив 304 магістри (91 з них здобули диплом з відзнакою), серед яких економісти, управлінці, юристи, реабілітологи, IT-фахівці, документознавці, філологи-германісти, тюркологи, арабісти і журналісти. Важливо також зазначити, що навчання у магістратурі цього випуску успішно завершили студенти-іноземці з Туреччини, Німеччини, Азербайджану, Туркменістану, Лівії.

 

Святковості атмосфері, що панувала у залі, надав концерт, який влаштували теперішні студенти Таврійського. Вони залюбки виконали декілька танцювальних та вокальних номерів, а також не обійшлося без відео, присвяченого магістрам.

 

Попереду на випускників чекає серйозне та цікаве життя, побажаємо їм удачі та наснаги до підкорення нових висот!

Олександра Погребняк

Фото – Софія Огарко