ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ З ТАЙЦЗІ ЦЮАНЬ

NOVINI_9_0

Здоров’я і довголіття для українців!

Центр підготовки та підвищення кваліфікації ТНУ імені В. І. Вернадського спільно з  (All Ukrainian Association of traditions and culture of China) з Всеукраїнською Асоціацією традицій та культури Китаю запрошує  Вас на зайняття з Тайцзі цюань.
 

Хто проводить заняття?

Під керівництвом Му Юйчуня. Майстер ушу старої формації. Він з дитинства знайомий з легендарними майстрами ушу і глибоко розуміє основи бойового мистецтва, володіє різними методиками цигун, традиційного китайського масажу і акупунктури, чудово розбирається у фен шуй і и-цзин. Під керівництвом Му Юйчуня проведені десятки семінарів з ушу в різних містах України. Працюють 14 філій заснованої ним Асоціації в Україні, Білорусії, Німеччині і Угорщині.
 

Для чого потрібний Тайцзи цюань?

Тайцзи цюань є воістину чудовим мистецтвом. Воно є перевіреною часом витонченою системою вправ для тіла, розуму і управління потоком енергії.

Тайцзи однаково підходить для:
– укріплення здоров’я
– продовження життя
– самооборони
– розумових здібностей
– духовного розвитку.

Техніка рівно хороша для усіх людей, незалежно від їх расової, культурної і релігійної приналежності. Абсолютно справедливо тайцзи цюань називають “поезією руху”.

Майстер Му Юйчун – Майстер китайської  традиційної медицини, акупунктурной терапії і масажу.

Подивіться відео про Майстра на нашому Ютуб каналі:
https://www.youtube.com/channel/UCcCoFzc8L zlGg8IUd -G0Q

Зараз Му Юйчуню 70 років і його знання в області стародавньої –традиційної китайської медицини, бойових мистецтв, китайської філософії і культури вражають.

Доторкнутися до глибоких знань, які зберегла для людей традиція Китаю.
Майстрові можна поставити питання на усі теми, що цікавлять, стосовно здоров’я людини, його знання відкриті для тих, хто до цього готовий і прагне.

Інформація про Майстра: https://www.wushuodessa.com/people/muyuchun.shtml

Майстер китайської  традиційної медицини, акупунктурной терапії і масажу.

Дата проведення 24 січня, 18:30, вул. Івана Кудрі 33