ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТНУ

NOVINI_9_0

 

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту університету та Порядку проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Повний перелік вакантних посад наведений у документі “Умови конкурсу на заміщення вакантних посад ТНУ імені В.І.Вернадського”.

Термін подання документів до 13 серпня 2020 року включно.

Особи які бажають взяти участь у конкурсі, подають:
– письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
– заяву про участь у конкурсі, написану власноруч;
– копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, вчене звання, почесне звання;
– копію паспорта, засвідчену претендентом;
– список наукових та науково-методичних праць з наданням вихідних даних за останні 5 років;
– документи, які підтверджують підвищення кваліфікації протягом останніх п’яти років (дипломи, сертифікати, свідоцтва, інші передбачені законодавством України документи);
– копію (або витяг) трудової книжки, засвідчену у встановленому порядку за основним місцем роботи;
– медичні довідки про стан здоров’я за формою затвердженою МОЗ, щодо не перебування на обліку в психоневрологічних та наркологічних закладах охорони здоров’я;
– копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Оригінали документів (крім трудової книжки) пред’являються претендентом особисто. Усі документи подаються у відділ кадрів одночасно. Не допускається подання заяви з неповним пакетом документів згідно переліку. Від претендента який працював в університеті до проведення конкурсу (за основним місцем роботи або за сумісництвом), додається звіт про свою роботу за попередній період, погоджений безпосереднім керівником.

Документи приймаються за адресою: м. Київ, вул. Джона Маккейна 33 (відділ кадрів, каб. 103; 105). Телефон для довідок: (044) 529-05-16.