ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ-ФІЛОСОФАМИ

NOVINI_9_0

Студенти-філософи Навчально-наукового гуманітарного інституту ТНУ імені В.І. Вернадського проходили практику в організації «Школа медіа-патріотів». Вона створена у 2014 році з метою протидії інформаційній агресії з боку Російської Федерації.  Серед завдань організації – сприяння формуванню нашої національної свідомості.

Керівником практики  від установи був директор громадської організації «Школа медіа-патріотів» Євген Бондаренко який навчається у нашому університеті на кафедрі психології та педагогіки. Євген проводив нам  цікаві лекції щодо діяльності організації, після чого чітко визначив обов’язки практикантів.

Студенти обробляли різні інформаційні матеріали, зокрема інтерв’ю з громадським діячем, керівником організації «Правозахисник» Максимом Корнієнком. Створювали та оформляли базу даних з інформацією про організації та окремих осіб, в тому числі волонтерів, які зацікавлені в діяльності школи, та можуть бути залучені до активної співпраці.

За час практики отримали цікавий досвід, та набули багатьох важливих практичних навичок для подальшої професійної діяльності.