ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ СИМПОЗІУМІ

NOVINI_9_0

Науковий симпозіум з міжнародною участю, залученням молодих вчених, студентів

 

«АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ: «ЗДОРОВ’Я І ДОВГОЛІТТЯ – ФУНДАМЕНТАЛЬНІ І КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ВПРОВАДЖЕННЯ. КОМПЛЕМЕНТАРНІ МЕТОДИ, ЯК ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ» ( далі  -Симпозіум)

 

Шановні колеги!

Оргкомітет наукового Симпозіуму, керуючись гаслом, яким ми керуємося «Здорова Родина –Здорова Країна», має честь запросити Вас до участі у роботі наукового заходу, який присвячено проблемам сьогодення – «Здоров’я і здоровий спосіб життя: від рослини до людини». Симпозіум внесено до “Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, наукових семінарів і пленумів, які проводитимуться у 2021 році МОН України” ( Посвідчення МОН України від  02.02.2021г., №145).

 

Симпозіум буде проведена 22-23 жовтня 2021 року з 9.00 до 17.00 у Таврійському національному університеті імені В.І. Вернадського за адресою м. Київ, вул. Джона Маккейна, 33, (метро Дружби народів), актова зала.

Мета Симпозіуму – обговорення сучасного стану фундаментальних і клінічних досліджень із вивчення методів  комплементарної/альтернативної (народної і нетрадиційної) медицини (далі – НіНМ) в Україні і світі, як єдиного цілісного медичного спрямування, так і окремих методів і практик у контексті щодо здоров’я людства, здорового способу життя і їх впровадження у превентивні, оздоровчі, реабілітаційні практики.

 

Детальна інформація ТУТ.