ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ТАВРІЙСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО!

22 травня 2024 року  відбувся  черговий  День відкритих дверей в Таврійському національному університеті імені В.І. Вернадського!

Захід став корисною та незабутньою подією.

У вітальній промові, Ректор – Валерій Бортняк, наголосив, що наш університет відкритий для всіх, хто бажає усвідомлено вибирати свій шлях розвитку та професійного зростання.

Майбутні вступники мали можливість ознайомитися з розмаїттям освітніх програм, які пропонує університет, поспілкувалися з викладачами та студентами, отримали вичерпні відповіді на свої питання щодо вступу, навчання та подальшого працевлаштування та відчули унікальну атмосферу Таврійського.

Особлива подяка нашим викладачам та студентам за активну участь та допомогу в організації цього заходу.

Окремо слід відзначити:

студенток Лізу Халупенко та Діану Черепанову – неймовірно харизматичних ведучих;

студента Донецької державної музичної академії імені С.С. Прокоф’єва Єрофея Бондаренко (скрипка) та абітурієнтку Анастасію Жанько (фортепіано) за чудове виконання «Лібертанго» Астора П’яццоли;

також велика подяка завідувачці кафедри психології, філософії та суспільних наук – Ларисі Тарасюк за цікаву презентацію спеціальностей університету та директору Київського фахового коледжу міського господарства ТНУ імені В.І. Вернадського – Маргариті Романовій за важливі поради щодо вибору майбутньої професії.

Дякуємо всім, хто завітав до нас на День відкритих дверей!

Ми з захопленням зустрічаємо майбутніх студентів у стінах університету!

Долучайтесь до наших офіційних сторінок, будьте завжди на зв’язку, і ми з радістю допоможемо вам у вашому навчанні та професійному зростанні!

До зустрічі! Таврійський чекає саме на тебе!