ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського щиро вітає здобувачів освіти, викладачів та працівників закладу із Днем Конституції України.

 

Цей день відзначає Основний Закон нашої держави, який символізує правове державотворення, національну незалежність і гарантує права та свободи кожного громадянина. Конституція є підґрунтям, на якому будуються всі закони нашої країни. Вона зміцнює наші спільні цінності та ідеали, забезпечуючи стабільність і справедливість.

 

Сьогодні ми боремося за право самостійно визначати свою долю і жити за українськими законами – як це прописано в Конституції України. Ми захищаємо нашу рідну землю, мову та майбутнє наших дітей! Випробування згуртовують нас як націю. А Конституція слугує цементом для фундаменту нашого спільного дому, будівництво якого не припиняється навіть під час війни.

 

Наше завдання – неухильно дотримуватися конституційних принципів, сприяти розвитку демократичного суспільства, де верховенство права, права і свободи людини є найвищими пріоритетами. Лише спільними зусиллями ми здолаємо ворога, подолаємо корупцію і збудуємо правову державу. Нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшому розвитку України і добробуту кожної української родини. Народ, Воля і Україна – це наші незмінні цінності, які ми повинні берегти та примножувати. Бажаємо всім перемоги, мирного неба над головою, щастя та добробуту.

 

Ми віримо, що наша країна подолає всі труднощі, вистоїть у боротьбі з ворогом, відновиться та продовжить свій розвиток, дотримуючись своїх конституційних принципів. Нехай кожен громадянин має рівні можливості для реалізації свого потенціалу та досягнення успіху.

 

Святкуймо цей день разом, з гордістю та повагою до нашої держави і нації. Нехай дух законності, справедливості та демократії наповнює наші серця і надихає нас на нові звершення!