УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

Сьогодні, 30 вересня 2024 року, в Актовій залі Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти.
Це був день, коли в повітрі вирував дух надії, натхнення та ентузіазму, що віддзеркалювався в усмішках нових студентів, які готові розпочати свою подорож у світ знань і можливостей.
Урочистості розпочалися з виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам’яті Героїв, які віддали своє життя за нашу свободу і незалежність.
 
З вітальним словом виступив ректор Університету Валерій Бортняк, який побажав першокурсникам наполегливості, працелюбства та рішучості у досягненні нових вершин. “Рушайте вперед, дорогі першокурсники, ми завжди поруч, щоб підтримати вас на шляху до ваших мрій. Примножуйте славу нашого Університету! Нехай вам щастить на кожному кроці!”, – сказав ректор.
 
Кульмінацією заходу стало урочисте проголошення клятви першокурсників, які дали обіцянку гідно представляти свій Університет і слідувати наставництву старшокурсників.
Дорогі першокурсники, ми раді вітати вас у нашій великій Таврійській університетській родині! Нехай цей день стане для вас натхненням і мотивацією на шляху до нових знань і звершень. Віримо у ваші сили і чекаємо від вас великих досягнень!
 
Особливі слова подяки – нашим Збройним силам України. Ви захищаєте нашу країну, даючи нам можливість навчати і виховувати молодь – майбутнє України. Ваша відданість і героїзм безцінні.
Ми разом будуємо сильну, вільну і мирну Україну. Разом до Перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!