КРЕАТИВНІСТЬ ТА ЖУРНАЛІСТИКА НА ФЕСТИВАЛІ «MODERN MEDIA»

“Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського: креативність та журналістика на фестивалі “Modern Media”.

22 жовтня о 14:00 відбулося урочисте відкриття І фестивалю-конкурсу “Modern Media”, приуроченого до 106-річниці з дня заснування Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.

На фестиваль прибуло більше 50 учасників зі шкіл та коледжів Києва, які представили понад 20 робіт на тему “Україна майбутнього”.

Програма фестивалю була насиченою та цікавою:

  • Презентація кафедри журналістики – учасники мали можливість ознайомитися з навчальними можливостями та напрямками кафедри.
  • Майстер-клас від Заслуженого режисера України Сергія НАТАЛУШКО – унікальна можливість дізнатися секрети майстерності безпосередньо від професіонала.
  • Журналістський квест для учасників фестивалю – захоплюючий формат, який дозволив втілити отримані знання на практиці.
  • Церемонія нагородження переможців грамотами, кубками та заохочувальними призами.

Серед переможців:

  • Перше місце: Шинкарьова Антоніна (Оптико-механічний коледж, спеціальність “Журналістика”)
  • Друге місце: Даниленко Марія, учениця 11 класу ліцею №41 м. Києва
  • Третє місце: Грошев Микола, ліцей “Універсум”

Також були відзначені роботи учнів ліцею №53 м. Києва (Дарія Княгицька, Анна Більченко, Микита Івашко), Гринь Валерія, учениці Опорного закладу загальної середньої освіти імені Василя Стуса Краматорської міської ради Донецької області, та Софії Невідомої, вихованки гуртка з “Основ журналістики” та медіаграмотності Кременчуцького міського центру позашкільної освіти “Академія майбутнього”.

Дякуємо всім учасникам та організаторам за чудову атмосферу та яскраві емоції! Разом ми будуємо Україну майбутнього!