3 ТРАВНЯ В АКТОВІЙ ЗАЛІ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО ВІДБУЛАСЯ ОФЛАЙН-ЗУСТРІЧ «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ»

Ми сьогодні відкриваємо для вас не лише двері університету, але й наші серця. 03 травня  в Актовій  залі Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відбулася офлайн-зустріч «День відкритих дверей» – де школярі Київщини мали змогу більше дізнатися про здобуття якісної освіти за спеціальностями, отримали  актуальну інформацію про правила прийому.

 

     Розпочався захід з вшанування полеглих Героїв хвилиною мовчання та урочистим виконанням гімну. Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор Бортняк Валерій Анатолійович: «Як ректор університету, дуже радий бачити стільки зацікавленої молоді, яка бажає дізнатися більше про наш університет та  можливості, які він пропонує».

Таврійський національний університет – це заклад вищої освіти з багатою історією, відмінними традиціями та культурним надбанням. Ми надаємо високоякісну освіту в різних галузях знань – таких як гуманітарні, природничі та технічні науки. Тут на вас чекають різноманітні формати та підходи до навчання. Успіх завжди у ваших руках, але за умови, якщо поруч є люди, які можуть допомогти, вам буде значно легше знайти себе як професіонала.»

 

     Після промови ректора, всі присутні мали відмінну нагоду познайомитися з директорами науково-навчальних інститутів університету,  де кожний з них  розповів про особливості свого інституту, програми, які вони пропонують, та про досягнення студентів та випускників, а також у кожного була своя   Презентація ННІ на екрані.  

Ділилися досвідом та порадами для успішного навчання та кар’єри:

  • директор Навчально-наукового інституту управління, економіки та природокористування – Горник Володимир Гнатович
  • директорка Навчально-наукового гуманітарного інституту – Горюнова Євгенія Олександрівна
  • директорка Навчально-наукового інституту філології та журналістики – Кущ Наталія Валеріївна
  • директор Навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства Кисельов Володимир Борисович
  • завідувачка Загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини  – Добровольська Наталія Анатоліївна
  • замдиректора Навчально-наукового інституту «Академії мистецтв імені С.С. Прокоф’єва» – Марченко Ольга Станіславівна
  • директорка київського коледжу міського господарства Таврійського національного університету імені В.І.  Вернадського – Романова Маргарита Іванівна

  На День відкритих дверей також були запрошені студенти та випускники університету, які ділилися своїми враженнями про навчання та життя в університеті. Вони відповідали на запитання абітурієнтів та підготували корисні поради.

    

 Дякуємо ЗСУ, що дозволили нам сьогодні провести дану зустріч безпечно, а всім гостям – за приділений час та увагу. Ласкаво просимо до Таврійської родини!