ДЕНЬ МОЛОДІ ТА ВІДЗНАЧЕННЯ ДОСЯГНЕНЬ МОЛОДИХ, АКТИВНИХ І ТАЛАНОВИТИХ СТУДЕНТІВ МЕРОМ КИЄВА

Напередодні Дня молоді мер Києва Віталій Кличко запросив на Хрещатик, 36 до Київської міської державної адміністрації представників талановитої київської молоді для відзначення кращих за активну життєву позицію, участь у волонтерській діяльності, наукові та творчі досягнення.
На зустріч було запрошено близько ста молодих киян та студентів київських вишів. Усіх запрошених було заохочено відзнаками міського голови та структурних підрозділів КМДА.
 
Серед нагороджених були і студенти кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини ННІ гуманітарного інституту Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського: студент 4 курсу Ростислав Регушевський та студентка 1 курсу Юлія Кузьменко, які навчаються за спеціальністю 227 терапія та реабілітація. Ростислав другий рік надає волонтерську допомогу в якості помічника фізичного терапевта у Головному військово-медичному клінічному центрі (Центральному клінічному госпіталі) Державної прикордонної служби України, а Юлія з першого дня навчання в університеті працює на волонтерських засадах у Громадській організації “Одна Кров Україна”, де допомагає у пошуку донорів для поповнення банку крові, сприяє популяризації донорського руху, проводить лекції/конференції про донорство та надання домедичної допомоги, веде сторінку організації у соцмережах. “За вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики, волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді” таврійців відзначено подяками департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. Колектив університету щиро вітає наших студентів з відзнаками та бажає успіхів у реалізації подальших планів.
 
Щиро вітаємо молодь із Днем молоді! Це свято для тих, хто своєю енергією, креативністю та невтомною працею рухає нашу країну вперед. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги та нових звершень у всіх починаннях. Нехай кожен день буде наповнений яскравими моментами, а всі ваші мрії стають реальністю.
 
Залишайтеся ініціативними, не бійтеся ставити амбітні цілі та завжди вірте у свої сили. Ви – світле та успішне майбутнє України!