ДОСВІД УСПІШНИХ ЮРИСТІВ

NOVINI_9_0

Указом Президента України «Про День юриста» від 16 вересня 1997 року № 1022/97, установлено в Україні професійне свято – День юриста, яке відзначається щорічно 8 жовтня. В цей день вітають суддів, адвокатів, прокурорів, нотаріусів – всіх, хто працює в юридичній сфері.

 

З нагоди свята викладачі кафедри спеціально-правових дисциплін Навчально-наукового гуманітарного інституту Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського запросили провести лекторій «Знати право, служити праву, захищати право» для студентів другого та третього курсів адвоката – Брицьку Анну Миколаївну. Як керуюча партнерка адвокатського об’єднання «ПРОВЕ» Анна Брицька наголосила на необхідності засвоєння студентами під час навчання не тільки теоретичних засад юридичної діяльності, а й здобуття ними фахових практичних навичок, удосконалення знань з іноземних мов, що відкриє доступ до матеріалів, щодо системи права інших країн, рішень ЕСПЛ, вивченню міжнародної практики. А також дасть їм змогу надавати юридичні послуги зарубіжним компаніям і представництвам, приватним клієнтам.

 

Проведення даної зустрічі дало можливість студентам отримати практичні знання щодо ролі адвоката на досудовому слідстві і у судовому процесі.