ЕКСКУРСІЯ НА ТРИПІЛЬСЬКИЙ ПАКУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ

     8 листопада 2023 року, студенти Навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, які навчаються за спеціальностями: екологія, інформаційні системи та технології, автоматизація, комп’ютерно – інтегровані технології, теплоенергетика, відвідали захоплюючу екскурсію на Трипільському пакувальному комбінаті. Трипільський пакувальний комбінат. Провідний виробник упаковки з гофрокартону для різних галузей промисловості.
     Мета подорожі була не лише ознайомитися з виробництвом, але й зацікавити студентів роботою комбінату. Такі екскурсії часто стають невід’ємною частиною освітнього процесу та надають студентам можливість практично застосовувати свої теоретичні знання в майбутньому. На екскурсії були присутні завідувачка кафедри інженерних дисциплін та теплоенергетики – Наталія Омецинська, старший викладач – Юлія Мінаєва, організатор заходу, завідувачка практики навчального відділу Університету – Олена Панфьорова та завідувачка відділу організаційно – виховної роботи – Вікторія Піць.
Начальник виробництва Комбінату, Андрій Кобець, та керівник по роботі з персоналом Павло Погорецький, особисто провели екскурсію. Організатори заходу ознайомили наших студентів з роботою різних цехів, коментуючи кожен етап виробництва. Перед самою екскурсією всіх учасників запросили на інструктаж з техніки безпеки. Важливо було, щоб кожен студент та викладач розумів усі аспекти безпечного перебування на виробництві. Підприємство повністю автоматизоване – це дозволяє контролювати та швидко переналагоджувати обладнання, вражає високий рівень технологій та ефективність виробництва, що є гарантом стабільності якості продукції.
     На завершальному етапі нашого захоплюючого та пізнавального візиту на Трипільський пакувальний комбінат, ми спостерігали, як здобуте полотно картону перетворюється в готовий продукт. Залежно від замовлення, картон розрізають на певні розміри та транспортують до складу готової продукції, де є сучасна лабораторія, щоб проводити дослідження з визначення вмісту вологи та інших якісних показників. Дослідження проводяться з дотриманням вимог міжнародних стандартів, що свідчить про високий рівень технічної компетентності та контролю на підприємстві. Дякуємо за можливість розглянути виробничий процес у всій його різноманітності та засвоїти секрети виготовлення високоякісної продукції. Також студенти відзначили професіоналізм фахівців підприємства їх відданість роботі. Екскурсія була насиченою змістовною. Ми дуже вдячні керівництву підприємства за надану можливість детально ознайомитися з виробництвом картону. Ми раді, що студенти отримали цінний досвід та незабутні враження під час екскурсії на Трипільський пакувальний комбінат.
     Щиро дякуємо за гостинність, чудово продуману екскурсійну програму, дружню атмосферу та наданий транспорт для перевезення нас до та з підприємства.
Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчатися та працювати!