КОНКУРС КРЕАТИВНИХ ІДЕЙ «ЗАРУЧНИКИ ОКУПАЦІЇ: ШЛЯХ ДО СВОБОДИ»

NOVINI_9_0

Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського і Кримськотатарський ресурсний центр запрошують студентів закладів вищої освіти взяти участь у Конкурсі креативних ідей «Заручники окупації: шлях до свободи».

Під час першої частини заходу студенти матимуть можливість ознайомитись з фотовиставкою «Заручники окупації: шлях до свободи» і прослухати міні-лекції фахівців. Сам конкурс проходитиме у форматі коворкінгу, який передбачає командну роботу з розробки проєктів з подальшою презентацією цих проєктів. На учасників заходу чекають подарунки.

Метою і завданнями заходу є підвищення обізнаності студентів про проблеми тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та                   м. Севастополь, ознайомлення з культурою та традиціями і проблемами кримськотатарського народу, залучення до творчої діяльності щодо ненасильницької боротьби за деокупацію Криму та відновлення територіальної цілісності України, розвиток і реалізація творчих здібностей, виявлення та підтримка обдарованої молоді.

Місце проведення заходу – Концертна зала Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського за адресою:
вул. Дж. Маккейна (колишня І. Кудрі), 33, третій поверх.
Дата проведення заходу: 3 березня 2020 р.
Реєстрація учасників з 12.30.
Початок о 13.00.
Тривалість заходу 2 години.
Контактна особа: Людмила Коротких. Телефон: +380 66 423 9331. 

Фотовиставка «Заручники окупації» створена за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.