MEDIABAND ТНУ АТАКУЄ YOUTUBE!..

NOVINI_9_0

Сьогодні, 3 жовтня 2018 рокустартував YouTube-канал студентівжурналістів Таврійського національного університету імені ВІВернадського.

Це новий етап розвитку студентського медійного центру, за якого можна не тільки практикуватись у набутті журналістської майстерності, але й сприяти формуванню позитивного іміджу навчального закладу в Україні й за кордоном. У планах креативної команди – створення контенту різними мовами, оскільки ресурси інституту філології та журналістики дозволяють це зробити.

Упевнені в тому, що проект сприятиме налагодженню освітньо-культурних зв‘язків у міжнародному просторі, студенти активно розпочали створення власної медіапродукції. Одним з перших результатів роботи є репортаж студентки ІІ курсу Надії Огородник. Готуються кілька сюжетів іноземними мовами.

Активні, захоплені справою й бажанням творити, студенти спеціальності “Журналістика” доводять, що цікаво навчатись тому, хто прагне навчатись. Їхня енергія, заповзятливість і амбітність – ознаки повноцінного університетського життя.

І найцікавіше – попереду!

Отож дивіться, підписуйтесь, долучайтесь до команди : https://youtu.be/u12VBLQptTg

Валерія Кальченко, Соломія Куца, Дар´я Юрченко