ОТРИМАННЯ БЕЗКОШТОВНОГО ДОСТУПУ ДО ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ

NOVINI_9_0

Таврійський національний уніврерситет імені В. І. Вернадського отримав віддалений доступ до безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

 

Bentham Science — наукове, технологічне та медичне видавництво, яке надає академічним дослідникам і промисловим професіоналам найсвіжішу інформацію у різних галузях науки і техніки. Його рецензовані наукові журнали і книги мають постійно зростаючу аудиторію в усьому світі. Наразі видається понад 130 журналів в електронному та друкованому форматах, які охоплюють різні дисципліни у галузі фармацевтичних досліджень і розробок, медичних спеціальностей, інженерії, технічних та соціальних наук. Журнали індексуються у визнаних агентствах, зокрема 40 журналів Bentham Science мають імпакт-фактор у щорічному звіті Journal Citation Report.

 

Bentham Science застосовує процедуру одинарного сліпого рецензування для подання усіх рукописів, за винятком обраного числа патентних журналів, щодо яких застосовується подвійне сліпе рецензування. Усі представлені рукописи піддаються експертній оцінці в рамках консультацій з членами редакційної колегії журналу та незалежними зовнішніми рецензентами, інформація про що представлена в Publons.

 

Докладніше про електронні ресурси – за такими покликаннями:
· ресурси видавництва Bentham Science;
· каталог Bentham Science;
· розширений пошук Bentham Science.

 

Також нагадуємо про можливисть віддаленого доступу до до баз Scopus та Web of Science..