ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ЩОДО НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОНІ

NOVINI_9_0

«Об’єднавши зусилля, ми будемо розв’язувати актуальні питання Печерського району міста Києва у галузі освітніх програм за міжнародними стандартами», – зазначив Сергій Мартинчук при підписані Меморандуму.
 

Про це, 25 січня, зауважив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час підписання трьох стороннього меморандуму між райдержадміністрацією, громадською організацією «Проектний центр імені В.І. Вернадського» та Таврійським національним університетом імені В.І. Вернадського.
 

Меморандум передбачає співробітництво в реалізації навчальних програм з підтримки вразливих верств населення шляхом надання освітніх послуг дорослим і літнім людям із залученням організаційного та професійного потенціалу.
 

«Наша спільна діяльність чітко відповідає сьогоднішнім вимогам та потребам, аби в кінцевому результаті підвищити рівень якості життя громадян», -зауважив Сергій Мартинчук
 

Також угода відкриває нові можливості в напрямку підвищення кваліфікації державних службовців Печерської райдержадміністрації.
 

Сторони домовилися також підтримувати організацію спільних досліджень щодо розв’язання актуальних проблем у галузі управлінських, соціальних та гуманітарних сфер життєдіяльності.