ПОЧАТОК НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ІНСТИТУТІ УПРАВЛІННЯ, ЕКОНОМІКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

NOVINI_9_0

З початком осені навчально-наукові інститути Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського знову відновили свою роботу.

Інститут управління, економіки та природокористування − найбільший інститут серед інших, який надає вищу освіту за такими спеціальностями:

− менеджмент
− готельно-ресторанна справа
− міжнародні економічні відносини
− облік та оподаткування
− фінанси, банківська справа та страхування
− економіка
− підприємництво, торгівля та біржова діяльність
− екологія
− туризм
− науки про землю.

Зараз студенти навчаються в корпусі, що знаходиться на Рибальському півострові. Найближчим часом планується переміщення в корпус на Куренівку (вулиця Кирилівська).

Від початку навчального року студенти  ще не встигли провести багато заходів, проте однією з важливих подій, яка нещодавно відбулась, сталає посвята студентів у першокурсники. За словами студентів, це було неймовірне дійство, яке запам’ятається усім на довго!

Голова студентської ради інституту, Богдана Фисанговорить: «Ці емоції, ці танці і весела атмосфера не залишають нас ніколи! Нині ми уже готуємо до «Квартирника v2.0»… І як же без «Дебюту», в якому наш інститут також покаже себе. Ми готуємо багато чого цікавого і нового, але розкривати усе не будемо: хай це буде маленькою таємницею. Приходьте – побачите!».

Для того, щоб більше дізнатись про життя інституту, я провела невеличке опитування серед студентів: як вони можуть оцінити життя інституту?
 − Дуже подобається те, що в нас чуйні  викладачі, які можуть допомогти і зрозуміти, щоб не сталось. Хотілося б подякувати Іваненко Валентині Василівні, яка може розвʼязати будь-яку проблему, і Наталії Петрівні, яка терпить наші дзвінки навіть о 22.00 годині.

Є й мінуси в нас немає їдальні, доводиться купувати щось в магазинах, яких лише 2 біля корпусу.

Катерина, 2 курс

 

 Наш інститут найбільший в університеті. Є багато цікавих профілів, які хочеться вивчати, але в той же час спостерігається неорганізованість через недосконалість розкладу.

Олександра, 2 курс

 

− Узагалі, інститут управління, економіки та природокористування − це найбільший та найпотужніший навчально-науковий інститут ТНУ. Студенти у нас веселі, дружні та загартовані до будь-яких випробувань. Тільки ми можемо терпіти 53 автобус і так любити свій такий дивний корпус, лише за те, що в ньому ми можемо бути однією родиною!.. J Разом посміхатись, веселитись та бути просто студентами!

Отже, навчальний рік набирає обертів, і хочеться сподіватись, що студенти інституту управління, економіки та природокористування разом з професорсько-викладацьким складом не тільки долатимуть вчасно труднощі навчання, а й будуть взірцем для інших студентів університету, не тільки пишаючись своєю переважною більшістю, а й маючи значні успіхи у навчанні.

Діана Дяденчук,
студентка спеціальності «Журналістика»