ПОДАРУНОК НА ЧЕСТЬ 106-РІЧЧЯ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО

 

Неймовірний подарунок на честь 106-річчя Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського ми отримали сьогодні – картину з емблемою університету, виконану юною художницею Анною Нечипорук, ученицею 9-го класу Школи І-ІІІ ступенів № 226 Оболонського району м. Києва.
 
Захід пройшов у чудовій молодіжній атмосфері, наповненій натхненням і творчістю.
З вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка кафедри державних правових і гуманітарних наук, Зореслава Володимирівна Захожай, підкресливши ключову роль підтримки молодих талантів у нашій спільноті.
 
Подарунок оприлюднила проректор з навчальної роботи, Лілія Петрівна Макаренко, яка виконала почесну місію перерізання святкової стрічки на картині.
Ідея створення цього подарунка була запропонована Олександром Гейко, студентом 3 курсу спеціальності історія та правознавство навчально-наукового гуманітарного інституту нашого університету, який виявив креативний підхід до відзначення цієї важливої дати.
 
Ми вдячні Анні Нечипорук за її талант і творчість, а також Олександру Гейко за ініціативу!
Особливо приємно, що такі талановиті майбутні абітурієнти, як Анна, вже сьогодні обирають Таврійський для свого навчання. Картина вже знайшла своє місце в музеї університету, де вона буде надихати студентів та гостей на творчість і нові досягнення!
 
Дякуємо всім, хто сприяв створенню цього чудового подарунка та організації заходу, а також усім, хто підтримав!