ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ-ПОЛІТОЛОГІВ

NOVINI_9_0

Лютий 2019 року відзначився закінченням «Ознайомчої практики» для політологів 2 курсу Навчально-наукового гуманітарного інституту Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.

 

Отримавши першопочаткову базу знань вони в січні рушили до політичних партій: ВО Свобода, ВО Батьківщина; громадських організацій: «Школа медіа патріотів», Майдан закордонних справ; Благодійного фонду «Восток SOS»; Комітету Верховної Ради України з прав людини.

 

Дні проведені під час проходження політологічної практики дійсно незабутні. Студенти-практиканти мали можливість власними очима побачити, як працюють, живуть та здійснюють свій вплив й надають допомогу відомі установи і організації. Під час практики хлопці і дівчата брали участь у конференціях, форумах, у розробці та вдосконаленню агітаційного матеріалу, вивчали статутні й програмні документи, політико-правові нормативні акти, відвідували публічні заходи, зустрічались з відомими державними та політичними діячами різних рівнів в тому числі з топовими держслужбовцями.

 

Отримавши гарні характеристики від керівників організацій і величезний досвід, студенти повернулись до рідного університету де їх чекає захист практики та обмін враженнями з одногрупниками.

Керівник практики доц. Тимошенко Т.С.