РОЗПОЧАТО ПРОЦЕС ПІДГОТОВКИ ПРОЕКТУ НОВОГО КОЛЕКТИВНОГО ДОГОВОРУ

NOVINI_9_0

Вельмишановні члени трудового колективу Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського!

Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського!

У зв’язку з закінченням терміну дії колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ТНУ імені В.І. Вернадського в Університеті розпочато процес підготовки проекту нового Колективного договору, який буде винесено на обговорення та затвердження на конференції трудового колективу.

З цією метою відповідно до ст. 10 Закону України «Про колективні договори і угоди» в Університеті створено робочу комісію для ведення переговорів і підготовки проекту Колективного договору на 2021-2024 рр. з представників Ради трудового колективу, первинних профспілкових організацій і адміністрації закладу вищої освіти у складі:

  1. Скакун Ю.В. – перший проректор;
  2. Цукан С.В. – провідний юрисконсульт;
  3. Семенець О.С. – голова ради трудового колективу;
  4. Чуб Л.М. – головний бухгалтер;
  5. Іваненко В.В. – член ради трудового колективу;
  6. Радомський І.П. – голова ППО співробітників ТНУ імені В. І. Вернадського;
  7. Єгорова О.В. – член ППО співробітників ТНУ імені В. І. Вернадського;
  8. Федотов А.В. – голова ППО співробітників ВСП «Київський коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В .І. Вернадського»;
  9. Дзержинська Т.М. – член ППО співробітників ВСП «Київський коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В .І. Вернадського».

Пропозиції щодо змін, доповнень, уточнень тощо до проекту Колективного договору на 2021-2024 рр. приймаються до 10.12.2020 р. на корпоративну електронну скриньку секретаря робочої комісії з ведення переговорів і підготовки проекту Колективного договору на 2021-2024 рр. Єгорової О. В. (egorova.oksana@tnu.edu.ua). Для злагодженої комунікації між робочою комісією та членами трудового колективу просимо надсилати свої пропозиції та зауваження з корпоративних скриньок працівників Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського або у письмовому вигляді особисто Єгоровій Оксані Валеріївні (м. Київ, вул. Джона Маккейна 33, Головний корпус, каб. 107, виключно в робочі години).

Текст діючого колективного договору ви можете знайти на офіційному сайті ТНУ імені В. І. Вернадського за посиланням https://tnu.edu.ua/sites/default/files/normativbasa/kolektivnii-dogovir.pdf

Сподіваємось на плідну співпрацю!

З повагою і побажаннями здоров’я всім

Робоча комісія для ведення переговорів і підготовки проекту

колективного договору ТНУ імені В. І. Вернадського.