У ВСП “КИЇВСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО” ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ!

Сьогодні, 2 вересня 2024 року, у ВСП “Київському фаховому коледжі міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського” відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти!

Подія, яка наповнена хвилюванням і радістю, символічно відбулася на початку нового навчального року, відкриває молодим студентам двері до світу знань, нових знайомств та можливостей.

 

Попри складні часи, ми зібралися разом, щоб привітати нових членів нашої академічної  родини.

З вітальним словом до першокурсників звернулася директорка коледжу, Маргарита Іванівна Романова, її промова звучала щиро й натхненно: “У вас місія — відбудувати країну”, вона закликала першокурсників бути сміливими, відкритими до нових знань і не боятися викликів, які стоять перед ними.

Дорогі першокурсники, цей день — початок вашої подорожі у світ знань. Нехай ваше навчання буде наповнене цікавими відкриттями, дружніми стосунками та незабутніми моментами. Разом ми здолаємо всі труднощі, всі перешкоди і побудуємо сильну процвітаючу Україну!

Уклінно дякуємо Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо навчатися, мріяти і втілювати наші плани в життя.  Мужність та самовідданість наших захисників та захисниць дарують нам надію і впевненість у завтрашньому дні. 

Разом ми наближаємо Перемогу!