УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У КИЇВСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО

Урочистості з нагоди вручення Дипломів молодших спеціалістів відбулись 30 червня у Київському фаховому коледжі міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.  З вітальним словом  та найкращими побажаннями до молоді звернулися директор колледжу – Романова Маргарита Іванівна  та проректор з науково-педагогічної діяльності та інноваційного розвитку ТНУ імені В.І.Вернадського – Олександр Бессараб. Також на заході був присутній Директор навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства ТНУ імені В.І.Вернадського – Кисельов Володимир Борисович, який привітав випускників і запросив на навчання.

 

Дорогі випускники – в добру путь! Позаду важливий життєвий етап, напружені роки навчання, період, упродовж якого вам випала нелегка  доля навчатися: тривалий період пандемії COVID-19, вже півтора роки великої війни – але вам і колективу коледжу  вдалося справитися з викликами та успішно прийти до сьогоднішнього знаменного дня!  Наразі  ви завершили успішний етап своєї освіти, ви виходите на нову стежку, наповнену можливостями та викликами, попереду на вас чекає один з визначальних виборів – продовжувати навчання або почати будувати кар’єру. Завдяки Київському фаховому коледжу міського господарства ви отримали не лише фахові знання, але й цінні практичні навички, які допоможуть вам стати справжніми професіоналами у своїй галузі. Настав час реалізувати свої амбіції, прагнення та мрії. Будьте наполегливими у досягненні своїх цілей, нехай ваша енергія та творчість завжди супроводжують вас. Пам’ятайте, що успіх приходить до тих, хто ніколи не втомлюється йде вперед.  Досягайте нових вершин та будьте творцями позитивних змін! Відновлення України – це не лише завдання уряду чи окремих організацій. Це завдання для кожного з нас.  Наша країна потребує енергійних та відданих фахівців, які готові працювати на благо суспільства. Завдяки вашим знанням у сфері міського господарства та професійним навичкам, ви зможете внести вагомий внесок у відновлення та сталий розвиток міст і громад. Успіхів вам на життєвому шляху, творчих злетів,  кар’єрних досягнень, реалізації усіх планів та задумів! Хай вам щастить! Всім Перемоги!