УВАГА! ВСТУПНА ЗУСТРІЧ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1-ОГО КУРСУ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І.ВЕРНАДСЬКОГО ВІДБУДЕТЬСЯ 4 ЖОВТНЯ О 14.30

До уваги студентів 1-ого курсу Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського

(окрім спеціальностей 035 Філологія Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, німецька, 035 Філологія Романські мови та літератури (переклад включно), перша – французька, іспанська, 014 Середня освіта Англійська, німецька, французька мова та література).

 

     4.10.2022 року о 14.30 відбудеться вступна організаційна зустріч з “Іноземної мови за професійним спрямуванням” онлайн за посиланням нижче. В рамках зустрічі вас познайомлять з викладачами англійської мови нашого університету, розкажуть про методичне забезпечення курсу в умовах навчання із застосуванням онлайн-технологій.

     Особливий гість зустрічі – методист Dinternal Education, досвідчений викладач англійської мови (кваліфікації CELTA, FTBE); співавтор та тренер курсів підвищення кваліфікації ProTeach; автор й презентер багатьох семінарів та онлайн-тренінгів; екзаменатор міжнародних мовних іспитів Pearson English International Certificate (PEIC), Геннадій Білоус з презентацією “Практикум з ефективного використання цифрових ресурсів PEARSON на онлайн-уроках”.

Вступна зустріч з Іноземної мови за професійним спрямуванням

Вівторок, 4 жовтня · 2:30 – 3:30пп

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

 

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/hye-gozp-fob

 

Номер телефону для приєднання до відеозустрічі: (US) +1 417-720-2219 , PIN-код: 166 174 271 #