ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРІВ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І.ВЕРНАДСЬКОГО

Дорогі наші випускники-магістри!

     Сьогодні для таврійської академічної спільноти особливий день  – відбулася церемонія вручення дипломів магістрів Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського.

 Це визначний момент в житті кожного з вас, ви наші шановані студенти, успішно пройшли підсумкову атестацію і гідно крокуєте в світ професійного зростання, кар’єрних злетів і особистих перемог!

     За сьогоднішнім святом стоїть ваша багаторічна копітка праця на шляху до оволодіння професійними знаннями та вміннями, титанічна праця викладачів, робота всіх університетських служб, які забезпечують навчальний процес.

 Нам довелося багато чого пережити разом!

     Ви, наші випускники стали свідками того, як університетська спільнота об’єдналася, щоб протистояти всім викликам часу і успішно діяти в період кризи, ваша енергія та наполегливість, ваші серйозні теоретичні знання і практичні навички, які отримали в нашому університеті, є вагомим надбанням.

Наш Університет – справжня освітянська родина, де кожен студент зі своєю унікальною історією та енергією, збагачує й урізноманітнює  наше навчальне середовище.

 Наші випускники – наша гордість, наше майбутнє!

     Ви найкращі, чудові, красиві, талановиті, молоді науковці, громадські діячі, харизматичні організатори, безкорисливі активісти, поети і  спортсмени,  музиканти.

Адмірал, що отримав магістра мистецтвознавства, та військовий ветеран, який повернувшись з фронту для отримання диплому, і не лише захищає свободу Батьківщини, але й прагне отримати освіту для майбутнього її процвітання – це приклад справжнього героїзму та невичерпної сили духу.

Історія молодої мами, яка прийшла з донечкою та досягла успіхів у навчанні, пан Микола, який встигає скрізь, він  співак,  волонтер, наш випускник, який привітав всіх присутніх із прекрасним святом чуйним музичним подарунком, –   і ця унікальність історії є у кожного з вас.

Ваш успіх у всіх ваших зусиллях та впевненість в своїх можливостях є невід’ємною частиною нашого академічного досягнення.

 Впевнені –  ви можете зробити світ кращим!

     Тож привносячи свій унікальний внесок на благо, прославляйте нашу рідну Україну! Примножуйте досягнення ТНУ, накопичені попередніми поколіннями випускників. Сподіваємося, що студентські роки, проведені у Таврійському, – назавжди залишаться в пам’яті як найцікавіші.

Шануйте добро, нехай воно завжди буде вашим надійним компаньйоном у повсякденному житті, не забувайте про друзів та сприяйте втіленню в життя гарних починань.

З вірою, надією та любов’ю, нехай ваша подорож буде завжди освітленою сонцем успіху та щасливих можливостей!

Щасти вам, і не забувайте свою альма-матер, підтримуйте зв’язок!

Тут завжди будуть вам раді, якщо ви захочете продовжити свою освіту, пройти перепідготовку або підвищити кваліфікацію!

Сильні будьте, не лякайтесь боротьби зі злом, пам’ятайте, перемога завжди за добром!

 Дякуємо Збройним силам України  за можливість працювати, жити, навчати та навчатися.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З Повагою та Любов’ю, ваш ТНУ!