ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ НАШИМ БАКАЛАВРАМ!

25 липня 2024 року в Таврійському національному університеті імені В.І. Вернадського відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам, яка стала важливою віхою в житті наших випускників і всієї університетської спільноти.

 

Ректор університету Валерій Бортняк в своєму вітальному слові щиро привітав усіх зі святом, наголосив, що отримання диплому  не є завершенням, а є лише початком великого шляху.

Голова наглядової ради університету Ігор Дідковський приєднався до привітань і нагадав всім про важливий лозунг Таврійського: “ТНУ – це я, Україна – це я, Крим – це я!”  та завершив своє звернення словами: «Честь вам – випускники 2024 року!»

 

Церемонія була сповнена щирих привітань від викладачів та вдячних слів від випускників за підтримку, знання, отримані в університеті.

Після зачитання наказу, кожен виступаючий побажав молодим фахівцям правильно використовувати свої знання, не забувати рідний навчальний заклад, завжди відвідувати його та гордо нести у світ почесне звання випускника ТНУ.

Атмосфера в залі була сповнена радості та незабутніх емоцій.

 

Фіналом урочистостей став зворушливий музичний подарунок від випускника ННІ «Донецької державної музичної академії імені С.С. Прокоф’єва», Єрофея Бондаренка, його виконання «Чардаш» – музичного шедевру Вітторіо Монті, не залишило байдужим жодного з присутніх.

 

У залі лунали патріотичні гасла: “Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям слава!” Щодня, щохвилини, ми дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, навчатися, працювати, творити та будувати плани на майбутнє.

 

Шановні випускники, вітаємо вас з отриманням дипломів бакалавра!

Це не просто новий етап у вашому житті, а важливий крок до побудови нашого спільного майбутнього. Ви — гордість України, її надія на світле завтра. Пишаємося вашими досягненнями та незламною волею до знань.

 

Цей шлях був нелегким, але ви подолали всі перешкоди та виклики. Ваша стійкість та наполегливість є прикладом для наслідування. Нехай ваші знання і навички стануть міцним фундаментом для нових досягнень, а патріотизм і любов до Батьківщини ведуть вас до ще більших вершин.

 

Ми віримо у вас! Бажаємо натхнення, впевненості у власних силах та безмежних можливостей. Пам’ятайте, що ви назавжди залишаєтеся частиною великої родини Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Нехай ваше майбутнє буде світлим, яскравим та успішним!