ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ СЕРТИФІКАТІВ НАШИМ СТУДЕНТАМ ВІД АСОЦІАЦІЇ UCM ITALY

В рамках підписаної угоди про партнерство між Таврійським національним університетом імені В.І. Вернадського та Асоціацією UCM Italy, влітку цього року, 13 наших студентів мали можливість пройти тримісячне практичне навчання  в ресторанних закладах Південної Італії.

Сьогодні, 3 листопада 2023 року, відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів найкращим  студентам. На церемонії були присутні президент Асоціації UCM Italy, Паоло Брешиа, ректор ТНУ імені В.І. Вернадського, Валерій Бортняк, проректор з науково–педагогічної діяльності та інноваційного розвитку, Олександр Бессараб та завідувач практики навчального відділу, Олена Панфьорова.

Отримані сертифікати визнаються роботодавцями країн Європейського Союзу, що є великою перевагою при працевлаштуванні для студентів в майбутньому.

Радіємо успіхам наших студентів, пишаємось їхніми досягненнями. висловлюємо щиру вдячність  за їхній наполегливий труд та захоплення навчанням. Сподіваємося, що отримані знання та навички, які вони здобули під час практики в Італії, будуть успішно використані ними в професійній діяльності та сприятимуть їхньому кар’єрному зростанню.

Глибоко вдячні Асоціації UCM Italy за плідну співпрацю, яка є яскравим та успішним прикладом  міжнародного партнерства у сфері  вищої освіти та молоді.

Сподіваємося на продовження співробітництва за спільним проєктом!

Разом ми здатні досягнути ще більше!