ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТНУ!

Шановна університетська спільното, викладачі, студенти та випускники Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського!
 
Вітаємо кожного, хто є частиною нашої великої університетської родини, з Днем народження нашого славетного університету! Таврійський національний університет – це більше, ніж просто навчальний заклад. Це жива історія, що бере свій початок у далекому 1918 році, коли мудрість і далекоглядність академіка Володимира Івановича Вернадського започаткували нову еру освіти та науки на півдні України.
 
Ми горді тим, що наші витоки сягають видатних постатей наукової та творчої інтелігенції, які заклали фундамент цієї великої справи. За понад століття свого існування Таврійський став символом високих академічних стандартів, інноваційного підходу до освіти та вірності традиціям. Тисячі випускників університету досягли успіху в різних галузях і прославили не лише наш університет, а й Україну на міжнародній арені. Незважаючи на численні випробування, наш університет завжди залишався на передовій освіти, науки та правди. Переживши вимушене переміщення з рідного Криму до серця нашої держави – столиці України, ми вистояли і продовжуємо свою шляхетну місію, зберігаючи високу якість освіти та наукові традиції. Сьогодні Таврійський університет є символом стійкості та незламності духу.
 
Ми пишаємося нашими викладачами, студентами та співробітниками, які своїми досягненнями і щоденною працею демонструють, що справжня наука і освіта не мають меж. Незважаючи на всі виклики, ми продовжуємо рухатися вперед до нових звершень, зберігаючи ті цінності, що завжди були нашим орієнтиром: науковий пошук, патріотизм, відповідальність перед суспільством та відданість своїй справі.
 
Ми єдина спільнота однодумців, яка вірить у майбутнє України, зберігає її культурні та наукові здобутки і виховує нове покоління українських лідерів та професіоналів. Ми твердо віримо, що Таврійський національний університет обов’язково повернеться до рідного Криму. Ця мрія живе в кожному з нас, як частина великої віри в Перемогу, яку виборюють наші захисники. Ми вдячні Збройним Силам України за їхній героїзм, що дозволяє нам навчатися, працювати, творити та мріяти про щасливе майбутнє.
 
Нехай Таврійський університет продовжує процвітати, підкорювати нові наукові вершини та бути маяком для всіх, хто прагне до знань і мудрості. Бажаємо кожному члену нашої великої родини незгасимого ентузіазму, натхнення, тепла у родині та щирого серця, яке ніколи не перестане прагнути до нових звершень. Попереду на нас чекає велике майбутнє! Разом до Перемоги і повернення додому!
 
Слава Україні! Героям Слава!
 
З повагою,
Адміністрація Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського