ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

  1 жовтня – День захисників і захисниць України: день мужності, честі, відданості Батьківщині та незламної віри у Перемогу! Ми відзначаємо одне з найбільш символічних свят нашої держави – День захисників і захисниць України, як уособлення багатовікової боротьби українського народу за свою свободу, незалежність та суверенітет. Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського вшановує Героїв, які протягом багатьох століть виборювали наше право жити у вільній та незалежній державі.
 
Сьогодні, як і у минулі часи, наші захисники та захисниці демонструють безпрецедентну відвагу і стійкість на полях боїв, боронячи рідну землю від ворога. День захисників і захисниць України є також нагадуванням про те, що український народ завжди обирав шлях свободи та гідності. Це свято об’єднує нас у подяці та шані тим, хто продовжує стояти на варті нашого майбутнього, і тим, хто віддав життя заради майбутніх поколінь.
 
Схиляємо голови в пошані перед світлою пам’яттю загиблих героїв і віддаємо належну повагу тим, хто зараз на передовій, їхня жертовність та відвага є фундаментом нашої незалежності, мирного розвитку та процвітання. Слава кожному воїну, кожній захисниці та захиснику України, їх героїчний внесок у боротьбу за свободу – неоціненний! Наші захисники – титани!
 
Ми віримо у нашу Перемогу! Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського завжди прагне бути на передовій у вихованні свідомої, патріотичної молоді, готової до викликів сучасності. Університет пліч-о-пліч з тими, хто бореться за за майбутнє нашої держави.
 
Слава Україні! Героям слава!