ВНЕСОК СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ТНУ У ПІДТРИМКУ ДІТЕЙ, ЯКІ ЦЬОГО ПОТРЕБУЮТЬ. В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ОЗДОРОВЛЕННЯ» ДЛЯ ДІТЕЙ З ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ

 

Незважаючи на вихідний день та несприятливі погодні умови, викладачі та студенти Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського провели незабутню зустріч з дітьми оздоровчого центру на Київщині.

В рамках програми «Оздоровлення», діти з вразливих категорій мають можливість безкоштовно відпочити в таборі та взяти участь у цікавих та корисних заходах.

Під супроводом викладачів та студентів, діти весело, пізнавально та цікаво проводили час.

Завідувач кафедри кримськотатарської та східної філології Афізе Амірамзаєва та директор Інституту філології та журналістики Ольга Шарагіна організували захоплюючий майстер-клас з написів арабською мовою.

Вони писали дитячі імена арабською, ознайомлювали з культурою кримських татар та демонстрували елементи традиційного одягу.

Дітям було дуже цікаво поринути у нову для них культуру.

Студенти-реабілітологи також долучилися до заходів, організувавши спортивні змагання.

Дітей зацікавили чудові ігри та контакт з активними студентами.

Крім того, була проведена вікторина з історії та географії українського Криму.

Діти продемонстрували свої гарні знання, підтверджуючи, що Крим – це Україна.

Наостанок, всіх гостинно привітали та пригостили українським національним кулішем. Було дуже смачно та приємно, що додало зустрічі особливого національного колориту.

Цей день став не лише веселим та пізнавальним для дітей, але й вкотре довів, що знання, підтримка та взаємодія можуть змінити світ на краще.

Викладачі та студенти Таврійського університету пишаються можливістю робити свій внесок у розвиток та підтримку дітей, які цього потребують.