ЯКІ ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНО ПОДАТИ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ

Шановні абітурієнти, для виконання вимог вступу та успішного зарахування на навчання необхідно подати до приймальної комісії Університету (Дж. Маккейна, 33) наступні документи:

 

  1. Копія паспорту, коду, виписки про реєстрацію, (для хлопців – військово-обліковий документ для військовозобов’язаних або посвідчення про приписку) – на копіях зазначити «Згідно з оригіналом», а також вказати дату та поставити власноручний підпис.
  2. Документ державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь, на основі якого здійснюється вступ, та додаток до нього, у разі відсутності – Виписку з Реєстру документів про освіту з Єдиної державної електронної бази з питань освіти щодо документа про загальну середню освіту;
  3. Інформаційну картку з результатами НМТ або сертифікати ЗНО 2019-2021;
  4. Копії документів, які підтверджують право вступника на спеціальні умови участі у конкурсі та/або спеціальні умови на здобуття вищої освіти за кошти бюджету (пільги), за наявності – на копіях зазначити «Згідно з оригіналом», а також вказати дату та поставити власноручний підпис;
  5. Кольорові фотокартки розміром 3х4 см – 4 шт. (на звороті кожної фотокартки зазначити ПІБ особи);
  6. Заява, підписана власноруч;
  7. Договори на навчання у двох екземплярах.

Увага! Якщо документи подаються особисто необхідно мати їхні оригінали.

У разі відсутності можливості приїхати до Університету особисто, абітурієнт може надіслати на пошту приймальної комісії pk@tnu.edu.ua документи, підписані кваліфікованим електронним підписом. Вони мають бути замінені на оригінали не пізніше ніж через 3 місяці з моменту зарахування.

 

СТРОКИ ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ДО ВИШУ

 

БЮДЖЕТ: для зарахування на бюджетну форму навчання вступникам на основі 11-ти класів необхідно подати документи до 18.00 2 вересня.

 

КОНТРАКТ: не пізніше 30 вересня (конкретна дата визначається правилами прийому вишу). Водночас набір можливий до 30 листопада.