З ДНЕМ НАУКИ!

Шановні колеги – науковці, педагоги та майбутні вчені – студенти та аспіранти Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського!
 
Кожну третю суботу травня в Україні відзначають День науки. Свято, яке стало невід’ємною складовою нашої  університетської спільноти, яке є днем шанування людей  відданих Науці.  Сьогодні це свято сприймається по-особливому хвилююче, оскільки творча праця наукових працівників в умовах війни – це діяльність в режимі особливої відповідальності.
 
Без наукового працівника, педагога держава не має майбутнього.  Без  українських вчених, які своїми досягненнями, працями та знаннями визначають місце нашої держави в світовій спільноті, держава не зможе бути конкурентоспроможною на світовому ринку праці.
 
Хочу подякувати науковим співробітникам та педагогам Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, які наполегливою працею сприяють розвитку університету та підвищують його рівень в системі вищої освіти  України. Сподіваюся, що сучасне покоління науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, студентів університету та коледжу гідно продовжать славні традиції своїх попередників.
 
Вітаю всіх зі святом! Щиро бажаю вам успіхів і наснаги в продовженні ваших наукових звершень,мирного неба над головою, міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку та довгих років життя в вільній процвітаючій Україні! Разом до перемоги!!!
 
З повагою,
Ректор Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського
Валерій БОРТНЯК