З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дорогі колеги та студенти!
Сьогодні ми відзначаємо День Незалежності України – свято, яке символізує нашу мужність, стійкість та національну єдність в жагучому прагненні Волі та Свободи.
Ми згадуємо про всі здобутки та історичні виклики, які стали частиною нашого великого шляху до омріяної Незалежності. Цей день нагадує нам про високу вартість права вільного життя та надихає нас продовжувати боротьбу за наші ідеали та цінності. В умовах триваючої агресії з боку росії, Україна демонструє неперевершену відвагу і рішучість у захисті власного суверенітету від “кайданів тоталітаризму”.
 
Ми всі, як частина великої нації, працюємо над тим, щоб забезпечити мир і стабільність, які є запорукою нашого майбутнього, майбутнього для всього цивілізованого світу. Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського є осередком мудрості, науки і світла, де кожен студент, викладач долучаються до створення майбутнього нашої незалежної держави через освіту і професійний розвиток. які своєю працею, любов’ю до рідної землі допомагають Україні ставати сильнішою.
 
Нехай це свято наповнить наші серця палаючою вірою, безмежною любов’ю та невичерпною енергією для нових звершень! Уклінно вдячні кожному захиснику та захисниці, які героїчно боронять нашу землю від ворога. Нехай їхні чесноти надихають нас продовжувати боротьбу та зміцнювати національну єдність.
 
Віримо у перемогу, віримо в Україну! Разом – ми сила, разом – ми зможемо! Слава Україні! Героям слава!