ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ННІ МУНІЦИПАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ТА МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТНУ З ПРЕДСТАВНИКОМ ТОВ “ТРИПІЛЬСЬКИЙ ПАКУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ”

Сьогодні студенти Навчально-наукового інституту муніципального управління та міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського мали честь зустрітися з Оленою Павлівною Бєліковою, в.о. керівником служби персоналу та соціально-трудових відносин ТОВ “Трипільський пакувальний комбінат”.

 

У ході зустрічі обговорювалися актуальні теми сучасного виробництва, інновацій в пакувальній галузі та участь молодих фахівців у розвитку промислових підприємств.

 Олена Павлівна поділилася своїм досвідом роботи у сфері управління персоналом та наголосила на важливості соціальної відповідальності бізнесу, зокрема щодо підтримки працівників, розповіла про ключові аспекти керування виробничими процесами. Вона також окреслила можливості працевлаштування, професійного розвитку для студентів та випускників нашого Університету.

 

Студенти активно долучилися до обговорення, задавали питання про перспективи кар’єрного зростання та соціальні стандарти на сучасних підприємствах.

Цей діалог став важливим етапом співпраці між освітою та бізнесом.

Спільними зусиллями ми формуємо успішне майбутнє для нашої країни!