ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ТАВРІЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.І. ВЕРНАДСЬКОГО З НАУКОВИМ СТЕЙКХОЛДЕРОМ ОЛЕКСАНДРОМ БОНДАРЧУКОМ

Студенти Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського мали унікальну нагоду зустрітися з вченим секретарем, кандидатом біологічних наук Олександром Бондарчуком – представником Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України. Це науково-дослідна установа є справжнім культурно-просвітницьким, освітнім та рекреаційним центром, що відіграє ключову роль у збереженні та вивченні біорізноманіття нашої країни.
 
Про що йшлося на зустрічі?
Пан Олександр поділився цінним досвідом роботи у сфері біологічних досліджень, розповів про діяльність ботанічного саду, його важливість для наукових розробок та екологічних проєктів. Студенти мали можливість дізнатися більше про наукову діяльність, сучасні дослідження у галузі біології та екології, а також перспективи співпраці.
 
Важливість для наших студентів: Ця зустріч стала надзвичайно корисною, адже вони отримали натхнення від одного з провідних фахівців галузі та побачили реальні шляхи застосування наукових знань у практичній сфері.
Дякуємо Олександру Бондарчуку за цікаву та змістовну лекцію, яка збагатила наших студентів новими знаннями та мотивувала їх до подальшого розвитку у сфері науки!